Handelsbetingelser

Veb.dk ejes af:

Vejen Erhvervsbeklædning Aps

Nørregade 21  

6600 Vejen

Telefon: 70 66 6606

CVR nr: 38972480

E-mail: mail@vejeneb.dk

Fortrolighed:

VEB.DK benytter kun dine personlige oplysningerne til selve købsprocessen. Dine oplysninger bliver ikke videre givet eller solgt til 3 mand. 

Handelsbetingelser hos Vejen Erhvervsbeklædning / VEB.DK:

OBS : Der er ikke nogen fortrydelsesret på personligt tilpassede varer

En ordre hos anses først for endeligt accepteret, når du på e-mail har modtaget en ordrebekræftelse. Der tages i denne e-mail forbehold for udsolgte og / eller udgåede varer.

Obs. Der er ikke returret på varer hvor der er påtrykt/eller broderet kunde logo eller at der er sket en anden form for kundetilpasning af tøjet. Eks længden på bukser er kortet eller varen på anden måde er tilpasset.

 

Priser: Alle angivne priser er inkl. moms og i danske kroner.

Vi tager forbehold for prisfejl. Evt. fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden ordren afgives der er naturligvis også mulighed for at afhente bestilte varer i butikken.

Ønsker du at afhente varen i butikken vil du modtage besked så snart varen er klar til afhentning

 

Forbehold: Vejen Erhverbsbeklædning tager forbehold for fejl i priser og leveringstider, specifikationer samt udsolgte produkter.

 

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på varer fra VEB.DK / Vejen Erhvervsbekædning ApS . Returnerede varer skal returneres i fejlfri stand i original emballage. Returneringen sker for købers regning.

Obs. Der er ikke returret på varer hvor der er påtrykt/eller broderet kunde logo eller at der er sket en anden form for kundetilpasning af tøjet. Eks længden på bukser er kortet eller varen på anden måde er tilpasset.

Returvarer pr. efterkrav modtages ikke.

 

Offentlig institution: Ønsker du at handle som offentlig institution, så kontakt os på mail eller pr telefon for yderligere instruktion

Sikkerhed: Alle køb foretaget på webshoppen bliver foretaget via en sikker og krypteret forbindelse. 

Leveringstid: levering sker primært via GlS Pakkeshop. Leveringstiden for de fleste varer er på 2-8 arbekdsdage for vare. Leveringstid er fra vi har bekræftet din ordre til du har dem. Du vil få oplyst hvor lang tid det tager i tilfælde af tryk på varerne. Normalt tager dette 8 Arbejdsdage fra endelig godkendelse at farver og logoer.

Afbestilling

Ønsker du at annullere eller afbestille en allerede bestilt ordre, bedes du sende en mail til Mail@vejeneb.dk hvor der i emnefeltet skrives ’Afbestilling + ordrenummer’. Du kan også ringe til os på 70 66 66 06 og afbestille ordren. Annulleringen skal ske i rimelig tid efter bestillingen – og helst inden kl. 8:30 den efterfølgende hverdag.

 

Reklamationsret: der er  24 måneders reklamationsret på køb alle varer købt hos VEB.DK / Vejen erhvervsbeklædning. Kravet er dog, at fejlene ikke må være opstået som følge af fejlagtig eller skadeforvoldende brug eller slid af varen. I så fald bortfalder din reklamationsret.